Service & levering

Algemene verkoopvoorwaarden

Algemene verkoopvoorwaarden

De goederen op deze website, kunt u in onze winkel zien, horen en verkrijgen indien voorradig. Bij uitverkocht bieden wij u altijd een interessant alternatief of bestellen het artikel voor u, mits nog leverbaar.
Een aankoop bij ons is geen kwestie van inpakken en wegwezen. Grotere artikelen brengen wij tegen bezorgkosten op verzoek naar het door u gewenste adres. Ook is het mogelijk om alles voor u te installeren en te controleren. Informeer hiervoor naar de bezorg- en eventuele installatie kosten.
Bij aanschaf van een audiosysteem berekenen wij slechts 3/4 van de prijs voor de benodigde bekabeling. Daardoor wordt u in staat gesteld uw kostbare apparatuur met kwaliteitskabels te verbinden. Dit zal het hoorbare resultaat ten goede komen.
Tevens geldt er een omruilregeling. Als het aangekochte niet naar tevredenheid is, kunt u de producten binnen een week na aankoopdatum omruilen. Uiteraard geldt dit mits de artikelen onbeschadigd zijn, compleet en voorzien van de originele verpakking.

Betaling geschiedt contant in de winkel of na een aanbetaling het restant bij aflevering. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een uitgestelde of termijn betalingsregeling via ComfordCard. Vraag hiervoor naar de voorwaarden in onze winkel. Bij grote aankopen is het ook mogelijk dat u na een overeengekomen aanbetaling in de winkel, het restant bedrag telefonisch overmaakt op de dag van aflevering.

Apparatuur wordt altijd via de officiële Nederlandse importeur betrokken en valt onder de fabrieks- en/of importeurs garantie. Indien een apparaat binnen de garantietermijn defect raakt, kunt u dit samen met uw aankoopnota in onze winkel ter reparatie aanbieden. Na de garantie termijn moeten wij u helaas de (eventuele) vervoers- en reparatiekosten van de onze reparatiedienst in rekening brengen.
Overigens zal RUAD HiFi altijd een klacht of verzoek tot service in alle redelijkheid met u trachten af te handelen, om als een betrouwbare partner tussen u als klant en de importeur of fabrikant te staan.


Aankopen via onze Webwinkel vallen onder de aldaar vermeldde voorwaarden.


Disclaimer

Disclaimer

De inhoud van deze website is met de meeste zorgvuldigheid samengesteld. Ondanks dat, kunnen fouten nooit geheel voorkomen worden. De op deze website vermelde gegevens zijn daarom onder uitdrukkelijk voorbehoud van (prijs)wijzigingen, overname fouten en uitverkocht. Getoonde artikelen kunnen soms afwijken van het origineel. Daarom kan nooit enig recht aan de inhoud van deze website worden ontleend.

Op deze website rust het eigendomsrecht van RUAD HiFi in Almere. Het is daarom niet toegestaan enig onderdeel uit deze website of het lay-out ontwerp op enigerlei wijze te gebruiken of te kopiëren voor commerciële doeleinden, zonder de uitdrukkelijke toestemming van rechthebbende.

LET OP!
Deze website zal in de meeste browser's op desk-top en lap-top systemen goed worden weergegeven. Echter bij weergave op Tablets en andere mobiele apparatuur zoals Smartphones, kunnen afwijkende weergaven het gevolg zijn. Bij weergave op iPad, iPod Touch en iPhone van Apple®, kunnen Flash animaties en Flash elementen niet zonder meer worden getoond. Daartoe dient u een App van derden te installeren. Deze App is echter niet door Apple® gecertificeerd en gebruik hiervan is dus voor eigen risico.


© 2013 RUAD Hifi, Brouwerstraat 36, 1315 BP Almere Telefoon:036-5300350
Design & Realisatie: Holiday Media | Sitemap | Linken