RUAD Hifi


Welkom in onze HiFi winkel aan de Brouwerstraat in Almere


ONZE WINKEL IS GEHEEL VERNIEUWD EN GEMODERNISEERD en herbergt een keur aan apparaten voor ieder budget. Airconditioning maakt het in alle rust bekijken en beluisteren van het grootste assortiment van Flevoland tot een aangename bezigheid.

In onze grote kijk- en luisterruimte op de beganegrond is een huiskamer situatie gecreëerd, met name voor de verlichting. Hierdoor kunt u televisies op een betere manier beoordelen en wordt u niet onaangenaam verrast als u het beeld naderhand thuis ziet. In veel, met name grote zaken, ziet u de televisiebeelden in hard TL-licht waarop de toestellen afgesteld staan. Thuis ziet u dan veel te harde kleuren en te hoog contrast, wat onaangenaam is voor de ogen en vermoeiend werkt. Voegt u daarbij nog onze grote kennis van het audiovisuele gebeuren, het gratis deskundig advies en onze service, dan begrijpt waarom RUAD HiFi úw zaak is.

U vindt in onze parterre showroom de nieuwste design beeldschermen en toebehoren van diverse merken. Graag demonstreren wij u ook 3D televisie.
Naast de grote showroom op de begane grond, hebben wij een drietal luisterruimtes in het souterrain. Daar vind u een grote collectie luid- sprekers die u vrijwel allemaal kunt beluisteren en vergelijken. Voor de duurdere sets en High-end combinaties maken wij graag op afspraak de door u gewenste opstelling(en).

Neem gerust uw eigen referentie CD's en/of DVD's mee, zodat u de kwaliteiten optimaal kunt vergelijken. Naast al onze nieuwe apparatuur hebben wij een speciale ruimte met een grote collectie gebruikte, demo en licht beschadigde apparaten. Zeker de moeite van een bezoekje waard als u naar een specifiek apparaat op zoek bent uit bv. de High-End sector.© 2013 RUAD Hifi, Brouwerstraat 36, 1315 BP Almere Telefoon:036-5300350
Design & Realisatie: Holiday Media | Sitemap | Linken